Mobilnost nastavnog i administrativnog osoblja na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu (Hrvatska)

03.02.2023 - 15:20

Podijeli:

U sklopu Erasmus+ ICM programa otvoren je poziv za prijavu na program stipendiranja mobilnosti nastavnog i administrativnog osoblja Univerziteta u Bihaću na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu (Hrvatska) za ljetni semestar 2022/2023. godine (mobilnost se treba realizirati do kraja jula 2023. godine). Oblasti na koje se vrše prijave su računarstvo, održivi razvoj, menadžment turizma i sporta, zaštita okoliša. 

Procedura za nastavno i administrativno osoblje
Nastavno osoblje dostavlja mail na adresu alma.bosnic@unbi.ba u kojem iskazuje interes za prijavu na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu unutar Erasmus+ ICM programa za ljetni semestar 2022/2023. godine; CV na engleskom jeziku (u formatu Europass); iskaz o korištenju programa razmjene u toku aktuelne akademske godine (ukoliko je korišteno); pozivno pismo od institucije domaćina; plan predavanja/obuke ovjeren od matične institucije i institucije domaćina. Kontakt email na instituciji domaćinu za sve neophodne dokumente je Marija Miščančuk mmiscancuk@mev.hr.  

Selekcija prijavljenih kandidata_kinja će se izvršiti na osnovu jasno utvrđenih kriterija od strane imenovane komisije. Rok za prijavu uz svu traženu dokumentaciju je ponedjeljak, 20. februar 2023. godine. Više informacija o Međimurskom veleučilištu u Čakovcu dostupno je na sljedećem linku.