Stipendiranje mobilnosti na Ҫukurova Univerzitetu

13.10.2022 - 13:30

Podijeli:

U okviru Erasmus+ ICM programa, otvoren je poziv za prijavu za stipendiranje mobilnosti nastavnog osoblja za ljetni semestar akademske 2022/2023. godine na Ҫukurova Univerzitetu u Adani (Turska). U skladu sa potpisanim ugovorom, dostupne su sljedeće studijske oblast: poljoprivreda, engleski jezik, njemački jezik i predškolski odgoj. 

Procedura za prija za nastavno osoblje 
Nastavnik dostavlja email Uredu za međuanrodnu saradnju Univerzitetu u Bihaću u kojem iskazuje interes za prijavu na Ҫukurova Univerzitet u Adani unutar Erasmus+ ICM programa za ljetni semestar 2022/2023. godine, CV na engleskom jeziku, iskaz o korištenju programa razmjene u toku aktuelne akademske godine (ukoliko je korišteno) kao i ukupan broj realiziranih mobilnosti po ovom programu, pozivno pismo od institucije domaćina, plan rada ovjeren od strane matične institucije i institucije domaćina. Kontakt email na instituciji domaćinu za sve neophodne dokumente je cu.incoming@gmail.com.

Dnevnica za osoblje iznosi 140 eura + 275 eura za troškove putovanja a rok za prijavu kod Ureda za međunarodnu saradnju UNBI je srijeda, 30.11.2022. godine na email adresu: alma.bosnic@unbi.ba.

Dodatne informacije moguće je dobiti na raspolaganju putem email adrese alma.bosnic@unbi.ba ili na broj telefona 037226273.